Ügyfeleink pénzügyi igényeinek minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében társaságunk kibővítette tevékenységét a befektetések közvetítésének területére is. Ebben szerepet játszott a világméretű gazdasági válság, az elmúlt éveket jellemző pénzügyi bizonytalanság, valamint a hazai banki kamatlábak drasztikus csökkenése.

Üzletágunk, az Ensure Euro Line, keretében nemzetközi – elsősorban Ausztriában és Svájcban működő – pénzintézetek egyedi termékeinek közvetítését végezzük. Az Ensure Euro Line partnerei kizárólag kiváló nemzetközi minősítéssel rendelkező pénzintézetek, melyek eredményei a legjobbak közé tartoznak, és ügyfélkapcsolataikban a szolgáltatási minőséget helyezik az első helyre.

Külföldi partnereink sorából kiemelkedik az 1992-ben alapított, linzi székhelyű Partner Bank AG., mely szolgáltatásait, termékeit az Ensure Euro Line programján keresztül elérhető ügyfeleink számára. Az osztrák befektetési bankház, egyedi privát banki szolgáltatása, különleges befektetési lehetőséget biztosít, azok számára, akik a megfelelő hozamot a tradíciókkal és biztonsággal szeretné ötvözni!. Fontosnak tartjuk, hogy a Partner Bank AG a Bankok és Bankárok Ausztriai Betétbiztosításának tagja, letéti bankként és vagyonkezelőként a Banki- és Értékpapír Felügyelet szigorú ellenőrzése alatt áll. Említésre méltó, hogy a banktitok Ausztriában alkotmányjogilag védett. Ügyfeleinknek lehetőségük van a Partner Banknál értékpapírok és fizikai arany megszerzésére. Mindkettő a bank vagyonától jogilag elkülönítve ügyfelünk egyéni tulajdonában marad. A Partner Banknak nincs érdekeltsége befektetési társaságokban, nem bocsájt ki saját forgalmú kötvényeket, alapokat vagy certifikátokat, így megőrizheti függetlenségét.

Kérjen ajánlatot most, ide kattintva!