Az Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft. egy 2006-ban alapított biztosítási alkusz, mely a magyar piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. 2022-ben szakmai és tulajdonosi együttműködésre lépett Közép-Európa legnagyobb biztosításközvetítő cégével, a RENOMIA-val. 2019 óta a Gallagher cégcsoport stratégiai partnerünk lett, mely a világ harmadik legnagyobb biztosításközvetítő cége, és világszerte nyújt szolgáltatást ügyfeleinek. Csoportunknak mára már Közép-Kelet Európa 12 országában van érdekeltsége.

Fontos számunkra, hogy egyértelműen meghatározott küldetésünk és értékeink alapján nyújtsuk szolgáltatásaink, elsősorban biztosítási és
kockázatkezelési területen segítsünk globálisan ügyfeleink számára. Hisszük, hogy a különböző szakterületek ismerete fontos, ezért folyamatosan fejlesztjük szaktudásunkat és szolgáltatásainkat ügyfeleink részére.

Cégcsoportunk számokban:

  • 29 év folyamatos növekedés
  • 99%-os ügyfélmegtartás
  • több, mint 2500 szakember Közép-Európában
  • 30 szektoron átívelő szakembergárda – ismerjük ügyfeleink érdekeltségeit (gépjármű, szállítmányozás, ingatlan és sok egyéb)
  • 660 millió Euro biztosítási díj kezelése

Kivételes, nemzetközi szakértelemmel rendelkezve globális biztosítási megoldásokat nyújtunk a közép-kelet-európai piac ismeretének segítségével, ügyfeleink igényeinek megfelelően. A különböző iparágaknak speciális igényeik vannak. Meggyőződésünk, hogy még a megfelelő biztosítási fedezet megtalálásához, a megelőzéshez és a kockázatkezeléshez is szükség van ezek kiterjedt ismeretére, ezért a ENSURE-nál több szakosztályra bontva dolgozunk, melyek specializáltan foglalkoznak a gépjármű-, szállítmány-, gép-, építés-szerelés-, ingatlan- és sok egyéb fajta biztosítással.

Segítjük ügyfeleinket kockázataik definiálásában és kezelésében, valamint anyagi káruk enyhítésében annak bekövetkeztekor. A kockázatok átfogó vizsgálata segít megérteni a veszélyeket és lehetséges következményeiket, amely előfeltétele annak, hogy megfelelő biztosítási fedezetet találjunk ezekre. A rendelkezésünkre álló adatok, kiterjedt vizsgálatok és tapasztalatunk segítségével mindig meg fogjuk találni a megfelelő megoldást ügyfeleink részére. Ügyfeleink számára teljeskörű a biztosítási szerződésekkel kapcsolatos adminisztratív szolgáltatás is nyújtunk.

A kármegelőzésen kívül a kárrendezésben is közreműködünk, képviseljük ügyfeleinket a káresetek során a kárbejelentéstől a kártérítésig. Rendszeresen értékeljük partnereink gazdasági helyzetét, csakúgy, mint a piacét. Elengedhetetlen számunkra a naprakészség, az új üzleti trendek, kockázatok és a jogszabályi változások figyelemmel követése. Szakértői vagyunk a kintlévőségek kezelésének, és sokévnyi tapasztalatunk van a követeléskezelésben a piac megannyi területén. Továbbá szakértői vagyunk a flottás gépjárműbiztosításoknak is. Több mint 3,5 milliárd gépjármű-biztosítási díjat kezelünk, ügyfeleink között megtalálhatóak szállítmányozó- és flottakezelő cégek is.

Füzesi Tibor
ügyvezető igazgató
fuzesi.tibor@ensure.hu