Az ENSURE Pénzügyi Szolgáltató Kft. független, magyar tulajdonosi körrel rendelkező pénzügyi közvetítői vállalkozás 2006-ban kezdte meg tevékenységét.

Cégünk több évtizedes pénzügyi közvetítői és biztosítási tapasztalattal rendelkező szakértőkkel és partnerekkel tevékenykedik. Ügyfeleink száma jelenleg több mint tízezer, az általunk kezelt biztosítási állománydíj összege meghaladta a 4,5 milliárd forintot.

A pandémia és a bankok működési nehézségei, a forráshiány és a betéti kamatok lemorzsolódása kapcsán ügyfeleink részéről egyre nagyobb igény mutatkozik korszerű biztosítási, finanszírozási és befektetési termékek iránt. Vállalati területen a banki garanciát kiváltó, Bond biztosítási ügyek képviseletére, valamint követeléseik és kintlévőségeik kezelésére nyújtunk megoldási javaslatokat. A cégünk által kínált szolgáltatások körét az új igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük, eddigi tevékenységi körünk változatlanul hagyása mellett.

Társaságunk a biztosítási, valamint a kockázat- és követeléskezelési igények minden területén komplex, egyedi megoldásokat kínál vállalati ügyfeleinek a flottabiztosítások, speciális és egyedi vállalati vagyonbiztosítások, vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása, termék-, logisztikai, környezetvédelmi és munkáltatói felelősségbiztosítások, csoportos élet- és baleset-biztosítások és speciális hitelbiztosítási és kezesi garancia biztosítások területén. Jelentős tapasztalataink vannak vállalati juttatási rendszerek és egyéni menedzser programok kidolgozásában. Magánszemély ügyfeleinknek lakossági gépjármű biztosításokat, lakás- és vagyonbiztosításokat, élet-, baleset- és nyugdíjbiztosításokat kínálunk.

Tevékenységünk fókuszában céges partnereink, elsősorban a hazai közép- és nagyvállalatok állnak, ma már több mint 2000 társaság – melyből 70 nagyvállalat – komplett vagyon és gépjármű biztosítási portfólióját kezeljük.

Füzesi Tibor
ügyvezető igazgató
fuzesi.tibor@ensure.hu