Személybiztosítások

Egészségbiztosítás

Az egészség egyik legdrágább értékünk. Megóvása, megőrzése, visszanyerése mindannyiunk számára fontos. Egy betegség mind lelkileg, mind anyagilag komoly terhet ró a családra. Mindenkinek fontos, hogy a legjobb körülmények között gyógyulhasson, és közben a családját is biztonságban tudhassa.

Balesetbiztosítás

A balesetbiztosítás a hirtelen, a biztosított akaratától függetlenül fellépő külső erőbehatásra bekövetkező testi sérülésekre nyújt különböző szolgáltatásokat. Legtöbb esetben kiegészítő biztosításként kötik, de lehetőség van speciálisan csak balesetbiztosítást megkötésére is.

Életbiztosítás

Ha Ön váratlan eseményekre, tragédiákra (halál, baleset, rokkantság) szeretné bebiztosítani magát illetve családját vagy fontos Önnek gyermekei, unokái jövőjének bebiztosítása. Továbbá az alábbi esetekben ajánljuk: Lakáscélú elő takarékosság Már meglévő vagy felvenni kívánt hitel védelme és támogatása Megtakarítás felhalmozása nyugdíj kiegészítéseként Egyszeri és / vagy folyamatos befektetési lehetőség Kockázati tartalék képzése Maga az életbiztosítási konstrukció egy hibátlanul kigondolt és nagyon hasznos megoldás, de csak abban az esetben, ha szakértő kezekben van, illetve ha illeszkedik az Ügyfél egyedi igényeihez és élethelyzetéhez!

Unit-linked biztosítás

Az Unit-linked típusú befektetés lényege, hogy megtakarításunkat évről évre egy viszonylag hosszabb távú értékpapír alapú konstrukcióba fektetjük. Ezáltal pénzünk különböző befektetési alapokban, részvényekben dolgozik. A unit-linked biztosítás elterjedéséhez hozzájárult, hogy ez a befektetési forma nagy hozamot képes produkálni, és emellett biztonságos is egyben.

Kérjen ajánlatot most, ide kattintva!