Követelés- és kintlévőség kezelés

A sikeres üzletmenetet gátló tényezővé válhat a fizetési morál folyamatos romlása, vagyis ha a vevők késve vagy a legrosszabb esetben egyáltalán nem tesznek eleget fizetési kötelezettségeiknek. Az ebből következő problémák közül meggyőződésünk szerint a legsúlyosabb, hogy az érintett vállalkozásnak külön időt és energiát kell fordítani követelései beszedésére és finanszíroznia kell a be nem érkezett összegeket.Tapasztalataink azt igazolják, hogy a lejárt követelések érvényesítésekor az idő szerepe kulcsfontosságú. Minél rövidebb idő telik el a számla lejárta és az eljárás megindítása között, annál biztosabb a siker a megtérülést tekintve. Arról nem is beszélve, hogy így a leginkább költséghatékony. Továbbá az időben megkezdett követelésbehajtási eljárás nagyban hozzájárul a Cash Flow folyamatos fenntartásához.

Az Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft. partnerkapcsolatai révén segít megtalálni az Ön és cége számára legideálisabb megoldást követelései megelőzésére, behajtására illetve jogi képviseletére belföldön és külföldön egyaránt. Követeléskezelésben partnereink sikerdíj ellenében dolgoznak, így a szolgáltatás igénybevétele esetén csak akkor merül fel költsége, ha a behajtás eredményes.

Az Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft. partner hálózata a vevői kockázatkezelés teljes portfólióját kínálja meglévő és leendő ügyfelei részére, legyen szó megelőzésről, követeléskezelésről, jogi képviseletről, követelésbiztosításról, számlafinanszírozásról (Faktor).

AJÁNLATKÉRÉS / ÉRDEKLŐDÉS