Munkahelyi képzések megvalósulása

az Ensure Kft.-nél

Kedvezményezett neve:             Ensure Pénzügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe:                            Munkahelyi képzések megvalósulása az Ensure Kft-nél
A támogatás összege:                 10 661 414 Ft
A projekt befejezési dátuma:    2022.03.31.
A projekt azonosító száma:       VEKOP-8.5.3-17-2018-00043

A projekt tartalmának bemutatása

Az ENSURE Pénzügyi Szolgáltató Kft. független, magyar tulajdonosi körrel rendelkező pénzügyi közvetítői vállalkozás, amely 2006 évben kezdte meg tevékenységét. Cégünk több évtizedes pénzügyi közvetítői és biztosítási tapasztalattal rendelkező szakértőkkel és partnerekkel tevékenykedik.

A munkavállalók szaktudása, informatikai szaktudása a munkakörökhöz megfelelő, a munkaköri leírásnak eleget tesz. A rendelkezésre álló humán-erőforrás képzettségi szintje vegyes. A munkakörök szerint elvárás a vállalatirányítási kompetenciák megléte, alapszintű, középfokú vagy felsőfokú digitális kompetenciák elsajátítása.

A vállalat filozófiájában kiemelt hangsúlyt kap a munkavállalók képzése. A jövőbeli munkaerőigény szoros korrelációban van a tevékenység horizontális illetve vertikális bővülésével, másrészről a társaságtól távozó munkavállalók pótlása determinálja. Az igényelt képzés az elvárt kompetenciaszükséglet esetleges pótlása szerint valósul meg.

A képzések célja: A képzések várhatóan szélesíti a munkavállalók szakmai repertoárját, megelőzi a kiégést, új kompetenciákra tesznek szert.

Az alábbi képzések valósulnak meg a projekt keretében: Változásmenedzsment, Táblázatkezelés ismeretek, Tanuljunk táblázatkezelést, Hatékonyságnövelő készségek, Önérvényesítő technikák, Időbeosztás és feladattervezés.